Santako.com és el portal independent de Santa Coloma de Gramenet, sense cap tipus d’afiliació política o vinculació empresarial. Això vol dir que qualsevol contingut relacionat amb la ciutat que vulgueu compartir amb la resta de gent sempre serà benvingut, sense cap tipus de censura (sempre que no vulnerin els drets bàsics de les persones i els principis ètics).

Podeu enviar les vostres noticies de dos maneres diferents:
  • A través de la pròpia pàgina web. Una vegada registrat i identificat com a usuari t’apareixerà l’enllaç ‘Enviar noticia’ a la secció de col·laboració. Fent click en aquest enllaç podràs editar directament el contingut de la noticia i adjuntar, si vols, una imatge que l’acompanyi.
 
Sempre que sigui possible us demanem que envieu les vostres noticies a través de la pàgina web (la primera opció), que facilita la revisió i publicació de les mateixes. Santako.com es administrat per voluntaris que revisen tant sovint com es possible els missatges rebuts, però a vegades podem demorar-nos en la publicació d’aquestos.
 
Els articles que envieu seràn publicats a la web www.santako.com, a la pàgina i el grup de Santa Coloma de Gramenet a Facebook i al canal de Twitter. Recordeu que podeu enviar els vostres articles en l’idioma que vulgueu.
 
Com sempre, si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu o utilitzant el formulari web.
adminGeneralciutat,gent,grup,imatge,noticies,que,Santa Coloma,santako,voluntarisSantako.com és el portal independent de Santa Coloma de Gramenet, sense cap tipus d'afiliació política o vinculació empresarial. Això vol dir que qualsevol contingut relacionat amb la ciutat que vulgueu compartir amb la resta de gent sempre serà benvingut, sense cap tipus de censura (sempre que no vulnerin els...Santa Coloma de Gramenet