Lluís Hernández a l’Ajuntament de Santa Coloma

Dilluns a la nit ens va deixar el nostre company Lluis Hernandez, dirigent del PSUC i primer alcalde de la democràcia a Santa Coloma de Gramenet (1979-1991).

Des del primer moment, han sigut moltes les persones que han volgut donar el darrer comiat al que, sens dubte, ha sigut el millor alcalde de Santa Coloma.

Lluitador incansable, va ajudar a fer la nostra ciutat un lloc més digne. Sempre posicionant-se de part dels ciutadans, construint escoles, millorant els barris (especialment les Oliveres), creant centres d’atenció primària, recuperant el català com a llengua vehicular i impulsant el teixit organitzatiu i mobilitzador de la nostra ciutat.

Per tot aquests i mil altres motius, la gent de la nostra ciutat ha volgut acomiadar-se d’ell durant diversos actes que han tingut lloc durant el dia, però molts d’ells han volgut apropar-se a la capella ardent que s’ha obert a la Sala de Plens de l’Ajuntament fins les 16:30h.

A Santa Coloma s’han declarat dos dies de dol (dimarts i dimecres) i les banderes del balcó de l’Ajuntament onegen a mitja asta.

Des de ICV us volem agrair tots els gestos de suport que heu tingut aquests dos dies. Per a nosaltres en Lluís Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralamb,ciutat,el,hernández,junt,la,lhome,lluís,mor,nostra,poble,transformar,vaLluís Hernández a l'Ajuntament de Santa Coloma Dilluns a la nit ens va deixar el nostre company Lluis Hernandez, dirigent del PSUC i primer alcalde de la democràcia a Santa Coloma de Gramenet (1979-1991). Des del primer moment, han sigut moltes les persones que han volgut donar el darrer comiat al...Santa Coloma de Gramenet