Nuria Parlon

grame.net – Núria Parlon Gil (Barcelona, 1974) serà l’alcaldessa de la ciutat durant els propers quatre anys. Parlon ha rebut els vots del grup del PSC (12), d’ICV-EUiA-E (3) i de CiU (2), assolint d’aquesta manera la majoria suficient per ser proclamada alcaldessa en primera votació.
L’Ajuntament de Santa Coloma va celebrar el passat dissabte el ple de constitució de la corporació municipal pel mandat 2011-2015. La sessió ha estat presidida per la mesa d’edat, formada per la regidora més jove, Raquel Galera (ICV-EUiA-E), i el regidor de més edat, Francisco martín (PP).
Núria Parlon ha rebut els 12 vots favorables de la seva formació, el PSC, els 3 d’ICV-EUiA-E i els 2 dels regidors de CiU. Els cinc regidors del PP han votat la seva candidata, Mª Carmen Sáez, al igual que els tres de Plataforma X Catalunya, que han votat el seu cap de llista, Sergio Palomo. Els dos representants de Gent de Gramenet s’han abstingut.
Després de les votacions cada grup ha explicat el sentit del seu vot. Finalment Núria Parlon, després de rebre la vara d’alcaldessa ha dirigit el seu discurs de presa de possessió als assistents.
Parlon ha agraït la confiança que l’han fet els colomencs i colomenques a les eleccions i als dos partits que l’han votat al ple de constitució. L’alcaldessa, que s’ha situat al mig de la sala de plens, ha fet una crida a treballar per un projecte comú anomenat il·lusió. La il·lusió de fer de Santa Coloma una ciutat millor

adminGeneralciutat,crida,grup,municipal,Parlon Gil Barcelona,plens,PP,psc,que,Santa Coloma,Sergio Palomo,tresgrame.net - Núria Parlon Gil (Barcelona, 1974) serà l'alcaldessa de la ciutat durant els propers quatre anys. Parlon ha rebut els vots del grup del PSC (12), d'ICV-EUiA-E (3) i de CiU (2), assolint d'aquesta manera la majoria suficient per ser proclamada alcaldessa en primera votació.L'Ajuntament de Santa Coloma...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

El grup de l’Entesa proposa la creació d’una comissió especial de transparència a la Diputació de Barcelona

El grup de l’Entesa proposa la creació d’una comissió especial de transparència a la Diputació de Barcelona

Mor Lluís Hernàndez, l’home que junt amb el poble va transformar la nostra ciutat

Mor Lluís Hernàndez, l’home que junt amb el poble va transformar la nostra ciutat

EL PLE DEL CARTIPÀS MUNICIPAL

EL PLE DEL CARTIPÀS MUNICIPAL