grame.net – El grup barceloní Manel i el showman Berto Romero actuaran al Teatre Sagarra durant la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma que se celebrarà a primers de setembre.
Manel i el showman Berto Romero seran algunes de les grans estrelles de la Festa Major d’Estiu. Els seus espectacles es podran veure al Teatre Sagarra i les entrades es posen a la venda avui a les 12.00 del migdia.
Manel presentarà el seu darrer disc, 10 milles per veure una bona armadura, el diumenge 4 de setembre (21.00). És un dels concerts més esperats dels darrers temps. Manel s’ha convertit en un fenomen de masses. El seu pop amb essència folk, les seves melodies i les seves cuidades lletres, han irromput amb força en el panorama musical català. Manel, amb la seva formació habitual –Guillem Gisbert (veu i ukelele),
Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix, clarinet i veus) i Arnau Vallvé (bateria i veus)–, barrejarà els temes del seu últim disc amb alguns talls dels seu primer treball. El preu de l’entrada és de 22 EUR (no hi haurà cap tipus de descompte).
Manel
Berto Romero
«La apoteosis necia» de Berto
Berto Romero arribarà al Teatre Sagarra uns dies després de la Festa, el 17 de setembre (21.00) per presentar La apoteosis necia, el seu tercer espectacle teatral, un xou còmic que desplega el seu únic i personal humor. És una representació plena de monòlegs i cançons. La trajectòria vital del personatge ens porta a conèixer les seves desgràcies personals als terrenys familiar, amorós i laboral. El preu de l’entrada és també de 22 EUR (amb els descomptes habituals).
Venda d’entrades: al Tel-entrada 902 10 12 12 i als circuits habituals del Teatre Sagarra.

adminGeneral10,Arnau Vallv,Berto Romero,EUR,Festa Major,Mart Maym,primer,Roger Padilla,Santa Coloma,Teatre Sagarragrame.net - El grup barceloní Manel i el showman Berto Romero actuaran al Teatre Sagarra durant la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma que se celebrarà a primers de setembre.Manel i el showman Berto Romero seran algunes de les grans estrelles de la Festa Major d'Estiu. Els seus espectacles...Santa Coloma de Gramenet