EL PLE DEL CARTIPÀS MUNICIPAL

SOM Gramenet rebutja la figura de “Cap de l’oposició”, els privilegis que comporta i retorna la targeta de Gramepark i els pins de plata.

EL PLE DEL CARTIPÀS MUNICIPAL

Ahir dijous, 16 de juny, es va celebrar el Ple de l’Ajuntament. Un Ple que va aprovar el nou cartipàs municipal per a 2015-2019 només amb el vot de la majoria absoluta del PSC i al qual SOM Gramenet ha votat en contra.

Respecte l’anterior govern han canviat molts noms, moltes cares, en aparença moltes formes. Però, al fons, es continua treballant de la mateixa manera. Es dificulta la informació a l’oposició i es propicien els rumors. La falta de respecte s’estén també a la plantilla municipal: la informació apareix publicada abans que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament, i els grups municipals de l’oposició, sàpiguen res i han d’assabentar-se per mitjans de comunicació com El Mirall.net. Dilluns els grups municipals van començar a saber algunes informacions del Ple i la documentació d’aquest va ser entregada entre dimarts i dimecres.

Les decisions s’han pres de manera precipitada malgrat tot el temps que ha passat, i només ha estat a l’abast d’unes quantes persones. Es continua propiciant els equívocs i els errors.

El Llegir més …

Via:: SOM Gramenet

Tedi RocaGeneralcartipàs,del,el,municipal,pleSOM Gramenet rebutja la figura de “Cap de l'oposició”, els privilegis que comporta i retorna la targeta de Gramepark i els pins de plata. Ahir dijous, 16 de juny, es va celebrar el Ple de l'Ajuntament. Un Ple que va aprovar el nou cartipàs municipal per a 2015-2019 només amb...Santa Coloma de Gramenet