El proper dijous 25 d’abril, diferents plataformes i entitats d’arreu de l’estat, en defensa d’una l’escola pública de qualitat, han convocat tancades als centres educatius per mostrar el rebuig a les retallades que estan duent a terme els governs del PP (i CiU a Catalunya) i contra l’avantprojecte de la Llei d’Educació (LOMCE) que impulsa el ministre José Ignacio Wert.

L’Assemblea Groga Gramenet se suma a aquesta convocatòria i repeteix un acte que ja va dur a terme el curs passat amb un èxit considerable.

Com podeu veure al cartell adjunt, la jornada començarà a les 17:30 a la Plaça de la Vila de Sta. Coloma de Gramenet amb una manifestació que ens portarà fins al centre de la tancada. Un cop allà es farà una xerrada sobre la LOMCE seguida d’una assemblea oberta a tothom que vulgui dir la seva (mares, pares, alumnes, PAS, docents…). Durant aquesta estona comptarem amb un servei de monitoratge pels més petits i una xocolatada.

Esperem que, com a mitjà de comunicació, estigueu present als diferents actes.

Per últim, recordar-vos que l’Assemblea Groga Gramenet és una assemblea oberta que compta amb la participació de famílies, alumnes, docents i diferents entitats de la ciutat per lluitar per una educació pública i de qualitat.

 

Més informació:

https://www.facebook.com/pages/Assemblea-Groga-Gramenet/499320080115621?ref=stream

https://twitter.com/EduGramenet

Assemblea Groga Gramenet.

 

adminSocietat25a,acte,centre,contra,fam,Jos Ignacio Wert,LOMCE,PAS,PP,pren,que,servei,teu,xerradaEl proper dijous 25 d'abril, diferents plataformes i entitats d'arreu de l'estat, en defensa d'una l'escola pública de qualitat, han convocat tancades als centres educatius per mostrar el rebuig a les retallades que estan duent a terme els governs del PP (i CiU a Catalunya) i contra l'avantprojecte de la Llei d'Educació (LOMCE) que impulsa el ministre José Ignacio Wert.L'Assemblea Groga Gramenet se suma a aquesta...Santa Coloma de Gramenet