germina

LA FUNDACIÓ GERMINA INAUGURA UN NOU CENTRE AL BARRI DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

  • Aquesta obertura forma part de la primera fase del pla de creixement de l’entitat, que ja compta amb un total de tres espais a Santa Coloma de Gramenet.
  • L’equipament atendrà a nens d’entre cinc i dotze anys, derivats dels Serveis Socials municipals.

fundació germinia
Membres de l’equip tècnic educatiu de la Fundació Germina juntament amb Mauricio Botton, president del Patronat de la Fundació Germina,
Núria Parlón, alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Mario Cuixart, director de l’ entitat.

Santa Coloma de Gramenet, 4 de novembre de 2016. – La Fundació Germina – entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2004 que treballa oferint suport i acompanyament a nens, joves i famílies per millorar la seva qualitat de vida – ha inaugurat el seu tercer centre a Santa Coloma de Gramenet. El nou espai es troba ubicat a la plaça de les Cultures, al barri del Raval d’aquesta ciutat i atendrà a nens de cinc a dotze anys en situació de risc que per les característiques del seu entorn familiar o social necessitin recolzament. La Fundació Germina treballa en coordinació amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, els quals són els responsables d’identificar els casos de nens que necessiten suport de caire socioeducatiu.

Aquesta nova instal·lació forma part de la primera fase de desenvolupament de la seu al barri del Raval i inicialment podrà atendre fins a trenta places. L’any 2017 s’iniciarà la segona fase, on s’atendrà a adolescents i joves– des dels dotze als vint-i-un anys – i es preveu assolir la seva capacitat màxima d’atenció fixada en cent persones.

El nou Centre Obert Infantil de Germina, compta amb 215m² distribuïts en quatre espais diferenciats: espai de cuina i menjador, de lectura i lleure, sala de formació i estudi; i sala d’atenció a famílies. Aquests espais permeten el desenvolupament de les habilitats dels infants en un entorn positiu i que millorin el seu rendiment escolar. L’equip educatiu està format per tres educadors, voluntaris i estudiants en pràctiques que atenen diàriament als nens al finalitzar l’escola i són referents d’aquests davant la família, Serveis Socials i l’escola.

L’acte d’inauguració va ser presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlón, i va comptar amb la presència de Mauricio Botton, president del Patronat de la Fundació Germina, i Mario Cuixart, director de l’entitat.

La Fundació Germina va iniciar les seves activitats l’any 2007 a Santa Coloma de Gramenet. Des de la seva constitució, la fundació ha anat ampliant la seva activitat a través dels seus diferents programes i la seva trajectòria està en creixement constant. Sota el lema “eduquem des del que som” la fundació ofereix un model de valors, basats en el respecte i on tothom aporta des d’allò que és. Actualment, compta amb 14 professionals i un equip de 45 voluntaris que promouen la generació d’oportunitats amb un alt valor social.

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/image004.jpg?fit=557%2C415&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/11/image004.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaSocietatal,barri,centre,coloma,de,del,fundació,germina,gramenet,inaugura,la,nou,raval,santaLA FUNDACIÓ GERMINA INAUGURA UN NOU CENTRE AL BARRI DEL RAVAL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET Aquesta obertura forma part de la primera fase del pla de creixement de l’entitat, que ja compta amb un total de tres espais a Santa Coloma de Gramenet. L’equipament atendrà a nens d’entre...Santa Coloma de Gramenet