[30 d’abril] Manifestació a Gramenet per un Primer de Maig anticapitalista «Ni Unió Europea ni Capitalisme: Poder popular!»

CONVOCATÒRIA: Dimarts 30 d’abril 19h. a la Plaça Olimpo (Av. Francesc Macià amb c/Major)

Convoca: ARA – Assemblea Popular de Gramenet, ARRAN Gramenet, Assemblea d’Indignats i Indignades de Santa Coloma de Gramenet, Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs (AJGB), Casal de Joves El Lokal, CGT d’autobusos TMB, Gent de Gramenet, Lokal Social Krida, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Vivenda (PAHV-Gramenet).

Manifest:

Ni UE ni Capitalisme: PODER POPULAR

Reivindiquem el Primer de Maig per recordar les lluites obreres que van aconseguir que el treball no fos sinònim de submissió, pobresa o manca de salut i dignitat. D’aquesta forma reivindiquem que és només a través de la lluita quotidiana i sense treva que podem fer respectar les nostres conquestes i anar més enllà.

Avui, patronal, burgesia financera i els diferents governs al seu servei, comptant amb els altaveus mediàtics i la inoperància dels sindicats pactistes, pretenen utilitzar la crisi, que ells mateixos han provocat, per continuar dirigint la política. En aquest context, la lluita de classes es torna inajornable ja que les víctimes són els nostres drets laborals i socials més bàsics.

Tanmateix, no ens rendim i es multipliquen les protestes i resistències davant de les injustícies. VÍCTIMES dels desnonaments, moltes altres condemnades a l’ATUR (ja som prop de 900.000 a Catalunya), TREBALLADORES d’un mercat laboral cada vegada més precari, TREBALLADORES i USUÀRIES de serveis públics en extinció, JOVES sense un futur digne, ALUMNES d’un sistema educatiu classista i amb pocs recursos, DONES sense dret al propi cos, maltractades i amb menys recursos que mai, sense el reconeixement del treball de cures invisibilizat, persones IMMIGRADES sense dret a la salut i a una vida digna, VÍCTIMES de la REPRESSIÓ dels partits afins als poders financers. Totes nosaltres, EXPLOTADES i EXPULSADES del sistema, diem: PROU a la Unió Europea, que està únicament al servei de la banca. Estem FARTES del sistema capitalista, cada dia més salvatge, i apostem per construir una economia al servei de les PERSONES. Nosaltres tenim el PODER.

Pel repartiment dels treballs i la riquesa, contra les retallades, reformes laborals, l’atur i la corrupció.

A Gramenet #JuntesPodem!

adminSocietatALUMNES,anticapitailsta,ATUR,Capitalisme Poder,DONES,EXPLOTADES,IMMIGRADES,Joves El Lokal,lluita,maig,manifestacio,Ni Uni Europea,primer,que,recursos,REPRESSI,servei,TMB,TREBALLADORESManifestació a Gramenet per un Primer de Maig anticapitalista 'Ni Unió Europea ni Capitalisme: Poder popular!'CONVOCATÒRIA: Dimarts 30 d'abril 19h. a la Plaça Olimpo (Av. Francesc Macià amb c/Major)Convoca: ARA - Assemblea Popular de Gramenet, ARRAN Gramenet, Assemblea d'Indignats i Indignades de Santa Coloma de Gramenet, Assemblea de Joves...Santa Coloma de Gramenet