L’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs s’adhereix a la convocatòria de vaga del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública per al proper dijous 28 de febrer.

En aquest sentit crida a tots els estudiants de Santa Coloma de Gramenet a mobilitzar-se i assistir a les convocatòries: a les 11.30 a la Plaça de la Vila per a concentrar-nos tots el estudiants de la ciutat i seguidament assistir a la manifestació unitària de les 12.30 a la Plaça Universitat de Bracelona.

La convocatòria d’aquesta vaga és una resposta directa a la nova Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat a l’Ensenyament (LOMQE), més coneguda com a llei Wert, que representa una ofensiva contra la Educació Pública en la línia de la privatització, la mercantilització, la segregació classista i sexista, la supressió del model d’immersió lingüística i l’adoctrinament ideològic.

Aquesta reforma es suma a les greus retallades que esta patint l’educació pública: una reducció notable del pressupost dels centres públics, acomiadament de personal, massificació de les aules, manca de recursos materials, etc.

També serveix per mostrar la nostra disconformitat amb el model d’Universitat Pública que es projecta en el pla d’universitats Estratègia Universitat 2015, que aprofundeix en la mercantilització de l’ensenyament iniciada amb el Pla Bolonya.

Per facilitar la convocatòria de vaga als Instituts de la ciutat, l’AJGB ha fet un document que enviem adjunt a aquesta nota (fes click aquí per descarregar-ho). També adjuntem el cartell local de la vaga.

Convocatòries

  • DIJOUS #28F VAGA d’ESTUDIANTS
  • 11.30h. a la Plaça de la Vila (Gramenet)
  • 12.30h. a la Plaça Universita (Barcelona)

Aprofitem aquesta nota per informar de la cel·lebració d’un altre acte en defensa de l’Educació Pública a Santa Coloma de Gramenet, al que també donem suport i animem a assistir-hi.

El dimecres 27 de febrer a les 18h al CEIP Fray Luís de León, l’Assemblea Groga de Gramenet ha convocat una jornada reivindicativa en defensa de l’educació pública.

En aquesta jornada s’exposarà com afecten les retallades a la nostra ciutat, cas per cas. A més a més, s’analitzarà la nova llei educativa LOMCE amb la participació de Ramón Plandiura (professor UPF) i Xavier García (Seminari d’Economia Crítica Taifa).

Atentament,
Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs

adminGeneralAJGB,Assemblea Groga,ciutat,defensa,DIJOUS,Economia Cr,Plataforma Unit,que,Santa Coloma,UPFL'Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs s'adhereix a la convocatòria de vaga del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública per al proper dijous 28 de febrer.En aquest sentit crida a tots els estudiants de Santa Coloma de Gramenet a...Santa Coloma de Gramenet