S’obren les preinscripcions a les EOI

barcelonesjove.net – Aquesta setmana s’ha obert el període de preinscripció a les diferents Escoles Oficials d’Idiomes del Barcelonès. Encara que el tràmit es pot realitzar en totes elles tant a través d’internet com presencialment, algunes EOI requereixen que s’agafi un número abans. L’oferta és molt àmplia quant a idiomes, però també pel que fa a horaris, de manera que és fàcil trobar algun curs que s’adapti a les nostres necessitats.

Les EOI són centres públics d’ensenyament d’idiomes, que imparteixen la seva formació en règim oficial – presencial o a distància – o lliure. Els estudis de la majoria de llengües s’estructuren en cinc cursos d’una durada de 130 hores cadascun. La finalitat del pla d’estudis de l’EOI és capacitar l’alumnat en l’ús efectiu de l’idioma com a vehicle de comunicació i, en aquest sentit, els centre estan dotats de diferents serveis que serveixen de suport a les lliçons.

En total, existeixen vuit escoles a la comarca: cinc a Barcelona, una a Badalona, una a Santa Coloma i una altra a l’Hospitalet. L’EOI Barcelona – Drassanes és el que imparteix més idiomes, en concret, alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol per a estrangrs, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès. També a Barcelona, trobem l’EOI Vall d’Hebron, on s’imparteixen alemany, anglès, català, espanyol per a estrangers i francès, l’EOI Sant Gervasi, on s’imparteixen alemany i anglès, l’EOI La Pau, on s’imparteixen alemany, anglès i francès i l’EOI Sants, on s’imparteixen anglès i francès.

D’altra banda, l’EOI de l’Hospitalet de Llobregat imparteix classes d’alemany, anglès, català, francès i italià, l’EOI de Sant Coloma d’alemany, anglès, català i francès i, per últim, l’ EOI de Badalona imparteix classes d’alemany, anglès i francès. Si vols informació general o d’altres EOI de Catalunya , consulta aquest web.

 
 
adminGeneralcentre,EOI,Escoles Oficials,general,que,Sant Coloma,Santa ColomaS'obren les preinscripcions a les EOIbarcelonesjove.net - Aquesta setmana s'ha obert el període de preinscripció a les diferents Escoles Oficials d'Idiomes del Barcelonès. Encara que el tràmit es pot realitzar en totes elles tant a través d'internet com presencialment, algunes EOI requereixen que s'agafi un número abans. L'oferta és...Santa Coloma de Gramenet