ICV-EUiA PRESENTA UNA MOCIÓ PEL MANTENIMENT DEL BATXILLERAT NOCTURN A SANTA COLOMA. 

 
S’aprova una moció en favor del manteniment del Batxillerat Nocturn a Santa Coloma. La moció promoguda per ICV-EUiA va ser finalment presentada per tots els grups municipal, establint-se així un acord unànim, sense precedents en aquest mandat, en un tema local.
Entra d’altres punts, el govern de Bartomeu Muñoz, retira a última hora la modificació del PGM, relativa a l’ampliació del Beethoven i que tanta polèmica havia aixecat i a la que s’havia oposat el Grup d’ICV-EUiA perquè preveia l’ampliació del centre deixant-lo dividit en dos pel carrer Wagner.

La moció que presentem avui ha estat promoguda pel nostre grup i que després i després de parlar i fer canvis, finalment es presenta aquí per tots els grups polítics representats en aquest ple municipal, és a dir serà un acord unànime del Ple de la Corporació.

No els llegiré tota la part expositiva perquè és llarga i en definitiva ja ha estat ben introduïda per algunes de les intervencions que m’han precedit, de manera especial, pel director de l’Institut Puig Castellar. Voldria, no obstant, destacar alguns punts:
• Que questa moció és una manifestació inequívoca de a ciutat de Santa Coloma de Gramenet en favor del manteniment del batxillerat nocturn.
• Que aquesta moció és una reclamació legítima, basada en necessitats educatives i socials de la nostra ciutat, en front del que ha estat una mesura precipitada i sense participació de la Conselleria d’Educació.
• Que aquesta moció és una eina posada en mans de la comunitat educativa, especialment al Puig Castellar i una eina posada en mans del Govern Municipal per què aconsegueixi l’objectiu que avui aquí ens uneix: el manteniment del nocturn a la nostra ciutat.
• Finalment, que aquesta moció és un reconeixement a la feina feta durant aquest anys, de feina molt ben feta durant molts anys, de nocturn al Puig Castellar.
 
Els grups municipals d’ICV-EUiA, el Grup socialista, el Grup Popular i el Grup de Convergència i Unió de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet proposa al Ple Municipal l’adopció dels següents acords:

Lectura de la part dispositiva. La moció sencera es troba a l’apartat d’articles WWW.INICIATIVA.CAT/SANTACOLOMA

 
 

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/formacion.jpg?fit=240%2C210&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/formacion.jpg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralBatxillerat Nocturn,centre,ciutat,Govern Municipal,Grup Popular,INICIATIVA,Institut Puig Castellar,municipals,PGM,Ple Municipal,que,Santa Coloma,WWWICV-EUiA PRESENTA UNA MOCIÓ PEL MANTENIMENT DEL BATXILLERAT NOCTURN A SANTA COLOMA.  S’aprova una moció en favor del manteniment del Batxillerat Nocturn a Santa Coloma. La moció promoguda per ICV-EUiA va ser finalment presentada per tots els grups municipal, establint-se així un acord unànim, sense precedents en aquest mandat, en un tema...Santa Coloma de Gramenet