Baixes a Gent de Gramenetelpunt.cat – Una part del nucli fundador de Gent de Gramenet ha trencat definitivament amb el projecte, després del conflicte per elaborar les llistes de fa uns mesos. La branca dissident, dins la qual hi ha Antoni Jaumandreu i Serafín Bravo, critica la «falta d’ètica» i la «burocratització» de la formació. «Les dinàmiques actuals han fet que Gent deixi de ser un moviment ciutadà divers i hagi passat a convertir-se en una organització política amb uns referents ideològics tancats», diuen els qui van ser fundadors en un comunicat. Segons el document, fet públic ahir, el discurs de Gent «ha quedat ancorat en la queixa permanent i la manca d’iniciatives».

Els signants del comunicat -una quinzena- treballen ara en una nova iniciativa, La Que Faltava!, amb què pretenen «recuperar l’esperit fundacional de Gent». El grup assegura que reflexionarà si en un futur participarà activament en política. El que va quedar clar ahir, però, és que els dissidents no donaran «suport logístic ni electoral a la candidatura de Gent de Gramenet en les eleccions municipals». «Seguirem treballant per la ciutat a través dels nostres àmbits i entitats», van explicar.

adminGeneralAntoni Jaumandreu,ciutat,comunicat,eleccions,grup,nova,queelpunt.cat - Una part del nucli fundador de Gent de Gramenet ha trencat definitivament amb el projecte, després del conflicte per elaborar les llistes de fa uns mesos. La branca dissident, dins la qual hi ha Antoni Jaumandreu i Serafín Bravo, critica la «falta d'ètica» i la «burocratització» de...Santa Coloma de Gramenet