Des de Gent de Gramenet us fem arribar diferents informacions i convocatòries. En especial, us volem convidar a participar de la Marxa de Torxes que hem organitzat pel proper dimarts 6 de març de 2012 a les 20h al passeig de la llera del Riu Besòs (davant dels Jutjats). El motiu us els exposem tot seguit

S’ha fet la llum…

Quatre dies abans de la convocatòria de Gent de Gramenet per a la realització d’una marxa de torxes per tal de reivindicar que es reparessin l’enllumenat i que s’instal·lin serveis públics a la llera del riu, l’Ajuntament Informa anuncia la reparació dels fanals i l’estudi de la instal·lació de serveis.

A demanda de diversos veïns i veïnes de la ciutat, en el Ple del passat 26 de setembre de 2011 demandàvem la instal·lació de serveis públics al passeig de la llera del riu Besòs, mentre que en el Ple de 2 de novembre de 2011 demanàvem la reparació de l’enllumenat de la zona del Riu que va de Can Zam a Montcada. Tot i que no hem rebut cap tipus de resposta als precs que vam efectuar en els Plens, felicitem el govern municipal per escoltar les propostes de Gent de Gramenet, encara que sigui mesos després d’haver-les efectuat.

De tota manera es manté la convocatòria, l’enllumenat encara no s’ha reparat i no tenim serveis públics. Esperem que s’acabi complint i que no sigui un de tants projectes que s’anuncien i no es porten a terme.

– Informacions del Grup Municipal:

Ordre del dia i mocions al Ple de 27 de febrer

Intervenció de Gent al Ple – 27 de febrer de 2012

A Castellar s’aprova i aquí és il·legal?

– Altres articles i informacions d’interés:

Educació: Una lluita de llarg recorregut [Jordi Pastor]

PSC-PSOE = professionals de la política [Jaume Abelló]

La vertitat sobre el dèficit a la sanitat catalana

Recorda que ens pots seguir a través de:

Web

Facebook

Twitter

adminGeneral26,Ajuntament Informa,catalana,ciutat,Educaci Una,govern,Grup Municipal,llera,llum,que,Riu BesDes de Gent de Gramenet us fem arribar diferents informacions i convocatòries. En especial, us volem convidar a participar de la Marxa de Torxes que hem organitzat pel proper dimarts 6 de març de 2012 a les 20h al passeig de la llera del Riu Besòs (davant dels Jutjats)....Santa Coloma de Gramenet