cartell

 

Recollida de material solidari amb Cuba a Sant Adrià de Besós.

 

   Aquest dissabte 12 de juliol, els i les Joves Comunistes del BarcelonèsNord organitzem una parada de recollida de material per a Cuba. Elnostre compromís amb la revolució socialista cubana ens porta asolidaritzar-nos amb el poble cubà i a lluitar contra l’embargamentdels Estats Units cap a la illa, que ja dura més de 40 anys, pel simplemotiu de tenir a menys de 90 milles un país exemplar en la lluita perun món més just i socialista.

   Us convidem a passar-hi, xerrar una estona amb nosaltres i, persuposat a col·laborar-hi. Podeu portar-hi material escolar, roba oobjectes diversos. El material escolar anirà directament a la illa enun contenedor de material a través de la plataforma Nou Barris ambCuba»

adminGeneralcontra,Cuba,Estats Units,Joves Comunistes,juliol,lluita,Nou Barris,poble,que,Sant Adri    Recollida de material solidari amb Cuba a Sant Adrià de Besós.     Aquest dissabte 12 de juliol, els i les Joves Comunistes del BarcelonèsNord organitzem una parada de recollida de material per a Cuba. Elnostre compromís amb la revolució socialista cubana ens porta asolidaritzar-nos amb el...Santa Coloma de Gramenet