El silenci segueix sent la resposta a la nostra sol·licitud d’entrevista amb l’alcalde

L’espera ja supera els 200 dies. Ens ho mostra el comptador que varem instal·lar a la part superior dreta de la web de Gent de Gramenet. S’han fet diverses gestions verbals i s’han registrat diverses instàncies, posteriors a la primera. Ja ha passat més d’un any des del dia en què Bartomeu Muñoz, en la seva presa de possessió com a Alcalde, va dir aquestes paraules: “També aquesta vegada afronto aquesta tasca amb una explícita voluntat de diàleg amb totes les forces polítiques i tots els sectors socials de la ciutat. Sé molt bé quina és la responsabilitat que correspon a l’Alcalde i al govern municipal…»

«…i no dubteu que la exerciré sense defallir. Però també tinc el convenciment que tots els colomencs estem cridats a treballar junts pel bé de la ciutat. Tots el colomencs, i particularment aquells que els representem avui en aquesta sala de plens.” Sens dubte paraules buides! Podeu veure el contingut sencer del discurs al bloc de Bartomeu Muñoz en el que, sorprenentment, l’última actualització a dia d’avui és de novembre de 2007.  Potser és que ha desaparegut! Nosaltres continuem treballant per una Santa Coloma millor.
 
adminGeneralBartomeu Mu,cita,ciutat,govern,municipal,plens,que,Santa ColomaEl silenci segueix sent la resposta a la nostra sol·licitud d’entrevista amb l’alcaldeL’espera ja supera els 200 dies. Ens ho mostra el comptador que varem instal·lar a la part superior dreta de la web de Gent de Gramenet. S’han fet diverses gestions verbals i s’han registrat diverses instàncies, posteriors...Santa Coloma de Gramenet