laquefaltava – El proper 22 de maig estan convocades eleccions municipals. Fa uns mesos ens pensàvem que hores d’ara estaríem molt atrafegats i atrafegades preparant la campanya per al partit polític i moviment ciutadà al que pertanyíem. El procés democràtic que vam endegar es va veure frustrat per les ambicions personals d’alguns membres del col·lectiu i també per la irrupció de persones que mai havien participat del moviment i, malauradament, el procés es va tòrcer.
Nosaltres que volem ser gent conseqüent, honrada i coherent, treballadora i creativa, no ens podíem estar de braços plegats a una ciutat com la nostra. És per això que vam crear un nou projecte, ‘La que faltava! – LQF!’ , una eina que serveix per treballar per Santa Coloma des d’una vessant honesta, divertida i d’esquerres.
Després de valorar molt si ens presentàvem a les eleccions municipals, hem decidit que no cal. A Santa Coloma ja hi ha molts partits i potser fins i tot massa. Per nosaltres sobren partits o forces polítiques que utilitzen les persones immigrades per aconseguir vots, o que criden a l’odi i la xenofòbia i/o que exploten la convivència com a arma electoral. També ha resultat molt decebedor el comportament sectari i gens ètic (des d’una òptica plural i progressista) del col·lectiu del que ens vam desvincular ara fa mesos, i que posa un possible resultat electoral per sobre de tot.
Malgrat tot, volem fer una crida a la participació a les eleccions. Entenem que aquest és un moment crucial per a definir el futur que volem per a Santa Coloma. Nosaltres anirem a votar i cadascú i cadascuna ho farà en consciència amb els nostres ideals d’esquerres, donades les circumstancies actuals i l’arc de possibilitats que s’ofereixen, inclòs el vot en blanc.
LQF! és un projecte de llarg recorregut. Seguirem treballant per una Santa Coloma millor sempre amb bona cara, sense perdre la frescor i el sentit de l’humor.
Potser ens presentarem al 2015. Si fa falta…
Aprofitem per donar-vos les gràcies per la bona acollida que ha tingut la nostra web i us animem a afegir-vos al nostre col·lectiu.

adminGeneralcampanya,ciutat,crida,eleccions,gent,LQF,maig,municipals,que,Santa Colomalaquefaltava - El proper 22 de maig estan convocades eleccions municipals. Fa uns mesos ens pensàvem que hores d'ara estaríem molt atrafegats i atrafegades preparant la campanya per al partit polític i moviment ciutadà al que pertanyíem. El procés democràtic que vam endegar es va veure frustrat per les...Santa Coloma de Gramenet