elPeriodico – La segona edició de la carrera BDN Running Memorial Luis Condon, que se celebrarà el 10 de febrer, està marcant molt bon ritme de participants. El període d’inscripció es va obrir l’1 de desembre i la primera setmana ja ha registrat més de 500 corredors.

L’objectiu d’aquesta edició és arribar als 2.500 inscrits, i potenciar especialment la participació de dones i joves, franges de població amb menys presència en l’edició anterior. Per aconseguir-ho, l’organització està preparant un programa d’entrenaments especials per a dones i està dinamitzant la participació entre els joves d’escoles i clubs esportius de la ciutat.

La carrera es va celebrar per primera vegada el febrer del 2012 amb un recorregut de 10 km per alguns dels punts més emblemàtics de Badalona com la rambla de Gorg, davant del Pavelló Olímpic, la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús i el port. L’itinerari experimentarà pocs canvis en aquesta edició i es mantindrà el circuit però també incloent-hi el nou passeig marítim.

A més de l’evident cara esportiva, la BDN Running també té un compromís solidari amb la lluita contra la leucèmia i el càncer. Una part de cada inscripció es donarà a la Fundació Josep Carreras i a la Fundació Badalona contra el Càncer.

adminGeneral10,bon,ciutat,contra,Fundaci Badalona,Fundaci Josep Carreras,lluita,Pavell Ol,Pompeu Fabra,programa,queelPeriodico - La segona edició de la carrera BDN Running Memorial Luis Condon, que se celebrarà el 10 de febrer, està marcant molt bon ritme de participants. El període d'inscripció es va obrir l'1 de desembre i la primera setmana ja ha registrat més de 500 corredors.L'objectiu d'aquesta edició...Santa Coloma de Gramenet