240 bosses de menjar és el resultat tangible de la campanya de recollida d’aliments organitzada per la Federació d’AMPA de Santa Coloma per tal que Menjar per a Tothom els reparteixi entre les persones que passen gana a la ciutat. Però al costat de l’arròs, la pasta de sopa i la llet, les famílies i les escoles que han participat a la campanya hi aporten una cosa intangible però tan nutritiva com el mateix menjar: el valor de la solidaritat, aquesta solidaritat que resol necessitats que les institucions no poden o no volen resoldre.

L’acte d’entrega del menjar va tenir lloc el dimarts 18 de desembre a l’Ateneu Popular Julia Romera, la seu de Menjar per a Tothom. Allà, una quarantena de mares, pares, criatures i persones de l’Ateneu van preparar les bosses d’aliments, van berenar una mica mentre coneixien més a fons les activitats de Menjar per a Tothom i la reivindicació que l’Ajuntament obri un menjador social gratuït per a totes les persones necessitades de la ciutat. Per acabar, els nens i nenes van pintar, tot de dibuixos alolusius al dret de tota persona de tenir una casa i una alimentació dignes. El mural amb els dibuixos estarà uns dies penjats al mateix Ateneu (carrer Sant Ramon, 51 local).

 

http://www.gramenet.tv/
http://www.ara-santacoloma.com/
adminGeneral240 bosses de menjar és el resultat tangible de la campanya de recollida d'aliments organitzada per la Federació d'AMPA de Santa Coloma per tal que Menjar per a Tothom els reparteixi entre les persones que passen gana a la ciutat. Però al costat de l'arròs, la pasta de sopa...Santa Coloma de Gramenet