El proper 8 de març el Programa d’Estudis de l’Àsia Orientalorganitza una visita guiada al barri de Fondo de Santa Coloma de Gramanet, seguida d’un sopar a un restaurant xinès de la zona.

Comptarem amb la col·laboració de l’Anna Bahí, mediadora cultural i col·laboradora del Programa. La visita inclourà una breu xerrada que farem al Centre Cívic de Fondo per poder comprendre millor la comunitat xinesa de Santa Coloma i compartir dubtes i percepcions.

Amb aquesta visita volem apropar-nos a la realitat de la immigració xinesa al nostre país, entendre com és la seva adaptació a la nostra societat, conèixer com s’estructuren els xinesos com a comunitat i copsar les conseqüències socials, polítiques i econòmiques que es deriva d’aquest moviment migratori.

Acabada la visita, aquells que ho desitgin podran anar a sopar a un restaurant xinès típic del barri on podrem tastar plats autèntics de la cuina xinesa per celebrar l’inici del semestre a la UOC.

Programa de l’activitat:

  • 18:30 Trobada a la sortida de Metro de Fondo (Rambla de Fondo)
  • 19:00 Xerrada al Centre Cívic (c/ Wagner, 19)
  • 20:00 Visita comentada al Barri
  • 21:00 Sopar al restaurant Wenzhou (c/ Terrassa, 5)

L’activitat és gratuïta, tot i que cal tenir en compte que el cost del sopar anirà a càrrec dels assistents.

És necessari confirmar l’assistència al següent enllaç.

Font: Estudis de l’Àsia Oriental de la UOC

adminGeneralEls Estudis,Fondo Rambla,Font Estudis,programa,que,Santa Coloma,UOC,xerrada,xinesa El proper 8 de març el Programa d'Estudis de l'Àsia Orientalorganitza una visita guiada al barri de Fondo de Santa Coloma de Gramanet, seguida d'un sopar a un restaurant xinès de la zona.Comptarem amb la col·laboració de l'Anna Bahí, mediadora cultural i col·laboradora del Programa. La visita inclourà una breu xerrada que...Santa Coloma de Gramenet