Benvolguts,

Us informem que el proper dilluns 25 de febrer l’Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs (AJGB) convoca una concentració a les 18.15 h. a la Plaça de
la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

El motiu de la convocatòria és recordar que fa un any de la manifestació que vam convocar en defensa de l’Educació Pública i en solidaritat amb els estudiants de la «Primavera Valenciana», que va comportar que una de les persones assistents a la convocatòria fos sancionada amb una multa de 1.500 EUR, per via administrativa i sense ser identificada en cap moment, i que en aquest moments es troba en fase d’al·legacions..

Per a més informació del cas, podeu consultar el vídeo de la roda de premsa que vam oferir al novembre, quan encara no s’havia fixat l’import definitiu de la sanció:

El lema de la convocatòria és: «Els drets socials no es toquen! La seva repressió no ens farà callar!»

Hem presentat també una moció (document adjunt) als Grups Municipals (CiU, ICV-EUiA, Gent de Gramenet i PSC) per a que sigui assumida per alguns d’ells i el Ple municipal es posicioni contra les sancions amb finalitats polítiques i coercitives com aquesta. Ens consta que almenys el grup Gent de Gramenet ha anunciat la moció per incloure-la a l’ordre del dia.

Animem també a que totes les entitats que vulguin mostrar la seva adhesió a la nostra demanda demanin paraula al ple, ho poden fer fins al divendres a les 14 hores a l’oficina d’informació de l’Ajuntament. Aprofitem per recordar que en aquest ple hi haurà altres mocions d’interès, a les que també animem a donar suport, com la presentada per Santa Coloma Conviu en contra del racisme al Butlletí Municipal.

Podeu accedir al text de la moció presentada per l’AJGB aquí.

Atentament.
Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs

adminGeneralAJGB,Butllet Municipal,contra,defensa,psc,que,racisme,Santa Coloma Conviu,solidaritatBenvolguts,Us informem que el proper dilluns 25 de febrer l'Assemblea de Joves de Gramenet de Besòs (AJGB) convoca una concentració a les 18.15 h. a la Plaça dela Vila de Santa Coloma de Gramenet.El motiu de la convocatòria és recordar que fa un any de la manifestació que vam...Santa Coloma de Gramenet