altICV-EUiA inicia aquesta mitjanit una campanya electoral dissenyada per «trepitjar el carrer» i apropar-se a la ciutadania amb poques despeses. A partir del divendres 6 de maig una carpa itinerant difondrà els compromisos que assumeix la coalició i potenciarà el contacte amb les persones de Santa Coloma.
El candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, donarà el tret de sortida a la campanya ecosocialista pocs minuts després d’aquesta mitjanit quan pengi el primer cartell electoral. Ho farà acompanyat d’altres candidats/es que el segueixen a la llista, simpatitzants, adherits/des, amics/gues i alguns familiars. Amb aquest fet, donarà a conèixer públicament l’eslògan de campanya «Fem un pas endavant!», tot i que ahir ja es va presentar el cartell de campanya. El lema ha estat concebut com una continuació de la pre-campanya. «Aquest eslògan vol ser una motivació per a la ciutadania, els animem que no es quedin a casa el 22 de maig si volen recuperar l’eficàcia, la transparència i el diàleg a la ciutat», ha explicat Siscu Sánchez.
La campanya electoral d’ICV-EUiA comptarà amb una carpa itinerant que recorrerà els barris de la ciutat al llarg dels 15 dies. S’estrenarà divendres 6 de maig als Jardins de Can Sisteré i acabarà divendres 20 de maig a la tarda. Diversos companys i companyes de la coalició, entre els quals hi ha membres de la candidatura, s’encarregaran de distribuir des de la carpa la revista de campanya, una publicació ideada per l’ocasió que recull els 40 compromisos programàtics, la foto de candidatura, dues entrevistes i una pàgina de diferents colomencs i colomenques que raonen el seu suport a ICV-EUiA.

adminGeneralICV-EUiA inicia aquesta mitjanit una campanya electoral dissenyada per 'trepitjar el carrer' i apropar-se a la ciutadania amb poques despeses. A partir del divendres 6 de maig una carpa itinerant difondrà els compromisos que assumeix la coalició i potenciarà el contacte amb les persones de Santa Coloma.El candidat a...Santa Coloma de Gramenet