altGent de Gramenet i Els Verds – Grup Verd Europeu han realitzat aquest matí una roda de premsa a Sant Jeroni de la Murtra per tal d’anunciar el procés de confluència entre les dues candidatures així com la voluntat de treball conjunt més enllà de les eleccions municipals.
Els dos grups han coincidit a manifestar que aquesta confluència es manifesta en la defensa del medi ambient en general i en concret del patrimoni natural de la Serralada de Marina i de defensa del patrimoni històric arqueològic i arquitectònic que més enllà de les fronteres municipals compartim ambdós municipis. De confluència en la necessitat de l’ètica, l’honestedat, la transparència i la democràcia participativa de la gestió política municipal. De confluència en prioritzar polítiques de cohesió, d’equitat i de justícia social.
Per altra banda Els Verds-Grup Verd Europeu en paraules del seu cap de llista a Badalona Francesc Alfambra ha fet una crida a tots/es els verds i ecologistes colomencs a donar suport a la candidatura de Gent de Gramenet a les properes eleccions municipals del 22 de maig».

«

adminGeneralGent de Gramenet i Els Verds - Grup Verd Europeu han realitzat aquest matí una roda de premsa a Sant Jeroni de la Murtra per tal d'anunciar el procés de confluència entre les dues candidatures així com la voluntat de treball conjunt més enllà de les eleccions municipals.Els dos...Santa Coloma de Gramenet