altUna delegació de la candidatura jove d’ICV-EUiA de Santa Coloma, Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés, ha assistit a la trobada que ha reunit diferents cares joves de la coalició que estaran en les llistes dels propers comicis.
Els candidats i candidates joves d’ICV-EUiA han denunciat “la tisora” que apliquen CiU i PSOE i que retalla drets a la ciutadania. Alexandra Sevilla, responsable de Joves d’Esquerra Verda de Santa Coloma i número 2 a la llista, i Jonatan Fornés, candidat 15, han assistit en un acte davant l’institut Joan d’Àustria de Barcelona que tenia l’objectiu de donar a conèixer les inquietuds dels joves d’ICV-EUiA que participen a les llistes electorals. També s’ha presentat el seu cartell electoral dels en què apareix una tisora amb les paraules “CiU” i “PSOE” acompanyada de l’eslògan “Ningú pot retallar el teu futur”.
Jordi Manils, candidat a l’alcaldia per Montmeló, ha denunciat el 43% d’atur i l’emancipació tardana del joves i ha remarcat: “Davant d’aquesta situació no ens podem resignar, indignar-se és poc, hem d’actuar i treballar des de primera línia política” – i ha seguit- “Els joves ja som el present, no només futur”. Elena Vicioso, candidata pel Prat del Llobregat, ha explicat: “Som la generació del futur però viurem pitjor que els nostres pares, per evitar-ho els regidors i regidores tindran un paper clau”.
D’altra banda Janet Sanz, coordinadora nacional de JEV i candidata 4 a Barcelona, ha destacat: “Som una joventut molt preparada i la nostra coalició ha fet una aposta per tots i totes aquí presents i volem fer pressió des de l’ajuntament perquè canviïn les coses”. La candidata barcelonina ha acabat fent una crida: “El proper 22 de maig cal indignar-se contra aquells que ens volen retallar el futur”.
El secretari general d’ICV, Joan Herrera, ha volgut deixar clar que “la gent jove s’hi juga molt” i ha animat a rebel·lar-se davant la “tisora” de CiU i PSOE. També ha emplaçat Artur Mas i el president Jose Luis Rodríguez Zapatero a demanar disculpes per haver dut a terme una reforma laboral que, segons ha declarat, “ha precaritzat encara més el mercat de treball”.

adminGeneralUna delegació de la candidatura jove d'ICV-EUiA de Santa Coloma, Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés, ha assistit a la trobada que ha reunit diferents cares joves de la coalició que estaran en les llistes dels propers comicis.Els candidats i candidates joves d'ICV-EUiA han denunciat 'la tisora' que apliquen CiU...Santa Coloma de Gramenet