DO Catalunyadocatalunya – La Denominació d’Origen Catalunya organitza properament dos nous tastos de vi dirigits per presentar els seus productes i difondre la cultura del vi del país a nous públics.
El primer dels tastos serà el pròxim dijous, 5 de maig, per més de setanta alumnes del Centre d’Acolliment Lingüístic de Barcelona i tindrà lloc al Col.legi Maristes de les Corts (Carrer Comtes de Bell-Lloc, 149, Barcelona) a les 19 hores. Es tracta d’un grup de persones estrangeres amb interès per la llengua i cultura catalanes i també per la cultura vitivinícola catalana.
El segon dels tastos tindrà lloc el dissabte 7 de maig, a les 12.30 hores, al Parc Natural Les Terrasses de Santa Coloma de Gramanet, un espai integrat i respectuós amb l’ecosistema del seu entorn, el parc natural de la Serralada de Marina i el parc Fluvial del Besòs, de 40.000m² i amb una capacitat d’aforament de 15.000 persones. Una de les carpes del parc acollirà un macro tast de vi dirigit per a 150 persones, que accediran per rigorós ordre d’inscripció a la porta el mateix dia de l’acte.
Els assistents a les noves activitats de la DO Catalunya durant el mes de maig tindran l’oportunitat d’iniciar-se en la cultura del vi i del tast, degustant 5 dels seus vins (dos blancs, un rosat i dos negres), representatius de l’ampli ventall de producte que s’elabora al país i entraran en el sorteig de lots de vi.

adminGeneralAcolliment Ling,acte,activitats,catalana,Corts Carrer Comtes,grup,llengua,maig,Origen Catalunya,primer,quedocatalunya - La Denominació d'Origen Catalunya organitza properament dos nous tastos de vi dirigits per presentar els seus productes i difondre la cultura del vi del país a nous públics. El primer dels tastos serà el pròxim dijous, 5 de maig, per més de setanta alumnes del Centre d'Acolliment Lingüístic...Santa Coloma de Gramenet