El PSC i  l’alcalde de Santa Coloma poc ecològic i poc seriós amb el medi ambient  

Mocions presentades per Grup Municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Santa Coloma

ICV-EUiA va presentar una moció perquè es demanés a la Generalitat el desenvolupament del programa de reutilització de llibres. La sorpresa va saltar quan el grup socialista, després d’un confús discurs de la regidora d’educació, va votar en contra, va ser l’únic grup que va votar en contra, PP i CIU ho van fer a favor, tot i que al tenir la majoria absoluta el PSC, la moció no va prosperar. No entenem perquè la ciutat ha d’assumir tot el cost dels llibres si ja hi ha altres mecanismes, lleis i programes aprovats per la Generalitat que permeten, per mitjà del préstec i reutilització, rebaixar aquest cost.

ICV-EUiA també va presentar una moció sobre transgènics, que solament va rebre el suport de CIU. La moció simbòlica pretenia cridar l’atenció sobre el tema dels transgènics i afegir-se a la xarxa de ciutats i regions d’Europa que ja han declarat el seu territori lliure de transgènics. En total 78 regions europees, 86 províncies, i més de 3400 municipis ja s’han declarat lliures. Sorprèn l’actitud del govern socialista davant d’un fenomen important des del punt de vista del consum, de l’economia mundial i regional, més si tenim en compte que hi ha entitats de la ciutat que treballen per eradicar els productes transgènics mentre el seu cultiu i consum no suposi un perill per a la destrucció d’altres cultius tradicionals. Cal destacar que aquí el PSC no ha votat a favor quan a molts altres llocs de l’Estat i d’Europa si ho ha fet.

Mes informació: www.iniciativa.cat/santacoloma

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/transgenicos2.gif?fit=243%2C207&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/transgenicos2.gif?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralciutat,contra,europees,govern,Grup Municipal,PP,programa,psc,que,Santa Coloma,xarxaEl PSC i  l’alcalde de Santa Coloma poc ecològic i poc seriós amb el medi ambient  Mocions presentades per Grup Municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Santa ColomaICV-EUiA va presentar una moció perquè es demanés a la Generalitat el desenvolupament del programa de reutilització de llibres. La sorpresa va saltar quan...Santa Coloma de Gramenet