Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari del Barcelonès Nord us fem arribar el cartell de l'acte que, el proper dia 13 de Juliol a les 19.30h, realitzarem a l'Ateneu Popular Júlia Romera de Gramenet del Besòs.

A l'acte, sota el títol «El jovent construïm l'alternativa», intervindran representants de diverses candidatures alternatives que es van presentar a les darreres eleccions municipals (Gent de Gramenet i CUP de Badalona al Barcelonés Nord, el PAS de Cerdanyola i CUP de Vilafranca del Penedés).

 

 

Les diferents persones de les candidatures ens explicaran les seves experiències i la feina que fan, a banda de plantejar/analitzar quin és el paper que les joves juguem en aquests procesos i candidatures.

En acabat, hi haurà un sopar d'autogestió a preus populars (si pot ser, avisar amb anterioritat a: barcelonesnord@maulets.org) i l'actuació del cantautor CESK FREIXAS, presentant el seu nou disc: «El camí cap a nosaltres».

Lloc: Ateneu Popular Júlia Romera :: c/Santa Rosa, 18 :: Barri Riu Nord :: Gramenet del Besós

Dia i hora: Divendres 13 de Juliol, a les 19.30h

Organitza: Maulets, el jovent independentista i revolucionari

:: barcelonesnord@maulets.org ::
:: www.maulets.org ::

adminGeneral13,acte,CUP,eleccions,Organitza Maulets,PAS,que,Santa RosaDes de Maulets, el jovent independentista i revolucionari del Barcelonès Nord us fem arribar el cartell de l'acte que, el proper dia 13 de Juliol a les 19.30h, realitzarem a l'Ateneu Popular Júlia Romera de Gramenet del Besòs.A l'acte, sota el títol 'El jovent construïm l'alternativa', intervindran representants de...Santa Coloma de Gramenet