Va ser el 13 de juny de 2015 el dia en què es va constituir el nou Ajuntament, el dia que els nous regidors i regidores vam prendre possessió del nostre càrrec i en el que Núria Parlon (PSC) amb majoria absoluta però amb els únics vots del PSC, el seu partit, va ser investida alcaldessa.

El dilluns vinent serà 13 de juliol de 2015, i serà la primera presa de contacte amb el nostre grup municipal, el de SOM Gramenet i pel que sabem també amb la resta, i tots per separat.

Un mes de desconeixement, d’incertesa, de rumors, de voler tenir informació i que aquesta no es donés per part de l’equip de govern.

Cansats d’esperar el passat 2 de juliol ens vam adreçar al Grup Municipal del PSC per mirar d’aclarir diferents qüestions tot demanant algunes informacions. És a dir, començar a tenir informació de com funcionarà l’Ajuntament els pròxims 4 anys, per tal de treballar de forma adequada des de l’oposició. L’excusa per no reunir-se amb antelació és que “estaven acabant de tancar serrells de l’organització política i la proposta d’organització dels grups”. La qüestió seria comprensible, bé realment el comprensible és deixar cert marge de temps a nous equips de govern, però és que el PSC porta governant 24 anys. Per tant, la comprensió acaba desapareixent. A banda que es proposa l’organització dels grups, sense els grups. Bé si, 3 dies abans del Ple sabrem alguna cosa, o no.

El Ple municipal té data per dijous 16 de juliol i ens trobem a tot just una setmana i sense informació, només rumors. Per alguns, aquest Ple serà pur tràmit: es constitueix el govern, es distribueixen àrees, càrrecs de confiança i recursos dels Grups municipals. Però no és un pur tràmit, és un Ple municipal amb un contingut 100% polític: s’assignen els sous de polítics i càrrecs de confiança i el nombre d’aquests, es distribueixen les àrees de l’Ajuntament i el funcionament del Ple, tot plegat el que ens ha de regir durant els pròxims 4 anys.

Ha sigut després de tornar a reclamar informació que finalment ens han donat cita de reunió, a parer nostre sense prou temps per poder estudiar i tenir posicionament respecte dels diferents aspectes, sense marge per fer propostes i entorpint la tasca de l’oposició municipal. I més tenint en compte les paraules escoltades sobre “possibles sorpreses i novetats”. Coses de la revolució parloniana. Dilluns 13 de juliol a les 9.30 h ens reunirem finalment amb l’alcaldessa, us mantindrem informats amb celeritat.

Per concloure, i vista la situació, cal refermar-se en allò que vam dir el 13 de juny: toca continuar lluitant, a la nostra ciutat, perquè la majoria absoluta del PSOE no esdevingui una majoria absolutista.

Llegir més …

Via:: SOM Gramenet

Tedi RocaGeneral13,de,desinformació,en,oposicióVa ser el 13 de juny de 2015 el dia en què es va constituir el nou Ajuntament, el dia que els nous regidors i regidores vam prendre possessió del nostre càrrec i en el que Núria Parlon (PSC) amb majoria absoluta però amb els únics vots del PSC,...Santa Coloma de Gramenet