La Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam és un actor de primer ordre a la ciutat: les campanyes per salvar Sant Jeroni, la Serra de Marina, Can Zam o el col·legi Miguel Hernández, l'oposició a la privatització de sòl públic, la demanda de més equipaments i també de més participació dels ciutadans en les grans decisions municipals, etc. Podem dir que, sense la pressió social exercida a través de la Plataforma, avui Santa Coloma seria una ciutat més inhabitable

Però queda molt per fer. Perquè la Plataforma estigui a l'alçada dels reptes que haurà d'afrontar, necessita no sols créixer sinó també conèixer millor la realitat i les maneres de transformar-la.

Aquest és precisament l'objectiu de les Jornades: aconseguir, amb l'ajuda d'experts/es, que totes les persones que estimen aquesta ciutat, siguin de la Plataforma o no, reflexionem juntes sobre com millorar-la.

– Dijous 28 de Juny, a les 20h:
PERSPECTIVES DEL MOVIMENT CIUTADÀ
Eva Fernández, presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona

– Divendres 29 de Juny, a les 20h:
PER UNA NOVA CULTURA DEL TERRITORI
Àlex Casademunt, professor de Ciència Política de la UAB i coautor del llibre «Per una nova cultura del territori» Oriol Font, membre de Salvem el Vallés (es projectarà un vídeo de la XX Trobada d'Entitats Ecologistes realitzada a Cerdanyola del Vallés)

– Dissabte 30 de Juny:

11-14h: Taller d'entrenament a l'acció reivindicativa
14-16h: Dinar popular
16-18h: Projecció de videos en defensa del territori
18-20h: Debat sobre el document «10 objectius per millorar Santa Coloma», de la Plataforma
20h…Cloenda amb pica-pica

Inscripcions:
– a plataforma@ara-santacoloma.com

– a l'Ateneu

 ORGANITZA: PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SERRA DE MARINA I CAN ZAM
Ens trobem cada dijous, a les 20h, a l'Ateneu Popular Júlia Romera
c/ Santa Rosa, 18 (Barri Riu Nord). Santa Coloma de Gramenet
plataforma@ara-santacoloma.com

adminGeneralciutat,Entitats Ecologistes,Eva Fern,La Plataforma,Miguel Hern,Oriol Font,que,Sant Jeroni,Santa Coloma,uab La Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam és un actor de primer ordre a la ciutat: les campanyes per salvar Sant Jeroni, la Serra de Marina, Can Zam o el col·legi Miguel Hernández, l'oposició a la privatització de sòl públic, la demanda de...Santa Coloma de Gramenet