El certamen que es fa des de la xarxa Instagram estarà obert a la participació ciutadana fins al 9 de juny. Les millors imatges seran exposades a Can Sisteré per la Festa Major d’Estiu d’enguany.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obre aquest dijous 9 de maig la convocatòria del concurs de fotografia digital #Cologramers amb l’objectiu que la ciutadania pugui aportar les millors fotos d’aquesta ciutat fetes a través de cameres digitals i/o dispositius mòbils.

Les 100 millors imatges digitals seran seleccionades per un jurat i seran exposades al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré en el marc de la propera Festa Major d’Estiu 2013. 

Per participar al concurs Cologramers»

adminArt, cultura i entretenimentciutat,cologramers,concurs,Festa Major,fotografia,imatges,instagram,maig,que,Santa ColomaEl certamen que es fa des de la xarxa Instagram estarà obert a la participació ciutadana fins al 9 de juny. Les millors imatges seran exposades a Can Sisteré per la Festa Major d'Estiu d'enguany.L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obre aquest dijous 9 de maig la convocatòria del...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

Mapa del Corre-Tapa

Mapa del Corre-Tapa

concurs tapes hivern SOM

Concurs de tapes d’hivern al Passeig Salzareda

Mor Lluís Hernàndez, l’home que junt amb el poble va transformar la nostra ciutat

Mor Lluís Hernàndez, l’home que junt amb el poble va transformar la nostra ciutat