Han començat els treballs de reparació de la canonada i d’un línia d’Endesa que va quedar afectada per l’enfonsament. Està previst que el proper dilluns ja es pugui reobrir la zona al trànsit.

A la tarda del dimecres 8 va tenir lloc un enfonsament de la calçada a la cruïlla de les avingudes de Francesc Macià i d’Anselm del Riu, que va ser provocat pel trencament d’una canonada de transport d’aigua de la companyia d’Aigües de Barcelona. Tot i la importància de l’espai afectat, sortosament no s’ha produït cap accident. Es va acordonar la zona i es va desviar el trànsit. 

El veïnat de la zona no va patir tall de subministraments,  ja que es van activar altres vies alternatives. 

Aquest dijous 9, a les 08.00 hores, han començat els treballs de reparació de la canonada i d’un línia d’Endesa que va quedar afectada per l’enfonsament. Aquest treballs els executen les companyies propietàries de les línies, Aigües de Barcelona i Endesa.

Està previst que els treballs durin tot el cap de setmana i que dilluns ja es pugui reobrir el trànsit amb normalitat.

adminDesastres i Accidentsanselm,avinguda,enfonsament,francesc,Francesc Maci,macia,obres,que,riu,setmana,tarda Han començat els treballs de reparació de la canonada i d'un línia d'Endesa que va quedar afectada per l'enfonsament. Està previst que el proper dilluns ja es pugui reobrir la zona al trànsit.A la tarda del dimecres 8 va tenir lloc un enfonsament de la calçada a la cruïlla...Santa Coloma de Gramenet