El proper dimarts 8 de setembre del 2015 a les 13.30h celebrarem la XXVI Paella d’inici de curs a l’Escola Sant Just, ubicada al carrer Sant Carles, 78-82. 

Com cada any, el Casal del Mestre us convida a participar a l’acte d’homenatge als professors jubilats d’aquest curs passat i a “la paella”. 

La “Paella” tornarà a ser un lloc de trobada i germanor per iniciar el curs escolar de la comunitat educativa de la nostra ciutat. 

Abans, es celebrarà l’acte d’homenatge i reconeixement al professorat que durant aquest curs s’han jubilat. Aquest acte emotiu és un reconeixement a la trajectòria professional dels mestres de la ciutat. 

En aquest ocasió el convidat seràel Dr. Serafín Antúnez, Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació, Catedràtic de de la Universitat de Barcelona (UB), veí de Santa Coloma de Gramenet i col·laborador del Casal del Mestre 

Des del casal del Mestre us animem a participar.

 

 

Podeu fer la vostra

 

Llegir més …

Via:: Casal del Mestre

Tedi RocaGeneral201516,curs,de,inici,paella,xxviEl proper dimarts 8 de setembre del 2015 a les 13.30h celebrarem la XXVI Paella d'inici de curs a l'Escola Sant Just, ubicada al carrer Sant Carles, 78-82.  Com cada any, el Casal del Mestre us convida a participar a l'acte d'homenatge als professors jubilats d'aquest curs passat i a...Santa Coloma de Gramenet