Us informem que el proper dimecres 29 d’abril, a les 19:00 hores, se celebrarà la Xerrada-Debat «Quina República Catalana volem?» a la Biblioteca Salvador Cabré de Singuerlín, Plaça Sagrada Família s/n, de Santa Coloma de Gramenet.

En l’acte hi intervindran en Ricard Gomà, professor de la UAB i membre d’ICV, na Gabriela Serra, promotora de la Crida Constituent i en Joan Tardà, diputat d’ERC al Congrés.

Salutacions cordials,

Crida Constituent Gramenet

republica

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/04/republica.png?fit=534%2C723&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/04/republica.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaPolíticaacte,Biblioteca Salvador Cabr,catalana,congres,constituent,crida,Crida Constituent,debat,erc,gabriela,Gabriela Serra,goma,icv,joan,que,republica,ricard,Santa Coloma,serra,tarda,uab,xerradaUs informem que el proper dimecres 29 d'abril, a les 19:00 hores, se celebrarà la Xerrada-Debat 'Quina República Catalana volem?' a la Biblioteca Salvador Cabré de Singuerlín, Plaça Sagrada Família s/n, de Santa Coloma de Gramenet. En l'acte hi intervindran en Ricard Gomà, professor de la UAB i membre d'ICV,...Santa Coloma de Gramenet