La recuperació del riu Besòs i la bicicletada

Passejant per la llera del riu Besòs  Autor:AEN

La Diputació de Barcelona organitza mitjançant el treball coordinat de les àrees d’Esports i d’Espais Naturals, la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, la VI Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs.

 

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar per als ciutadans i ciutadanes, actuant directament en la cooperació amb els ajuntaments.

L’esforç per recuperar la llera del riu Besòs en el seu darrer tram ha quedat reflectit en el projecte plurimunicipal de la recuperació ambiental, paisatgística i per a l’ús social, el qual ha fet possible la creació del Parc Fluvial del Besòs. El seu àmbit abasta els darrers 9 quilòmetres paral·lels al riu i té una extensió de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Enguany ja s’ha finalitzat la recuperació ambiental i paisatgística del darrer tram de 400 metres situat a la desembocadura. D’altre banda, el projecte endegat per l’ajuntament de Granollers al riu Congost també ha permès augmentar la qualitat de les ribes fluvials del riu Besòs.

Més informació i inscripcions: http://www.diba.es/bicicletada/ 

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/llera_del_riu.jpeg?fit=1024%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/llera_del_riu.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneral400,Espais Naturals,Federaci Catalana,govern,La Diputaci,llera,Parc Fluvial,Riu Bes,Sant Adri,socialLa recuperació del riu Besòs i la bicicletadaLa Diputació de Barcelona organitza mitjançant el treball coordinat de les àrees d'Esports i d'Espais Naturals, la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, la VI Bicicletada...Santa Coloma de Gramenet