Aquests dies, podem comprovar com a les notícies, diaris, etc. es parla molts dels últims successos del conflicte basc: macrojudici 18/98 (on es jutgen a 53 persones per soposada pertinença a ETA), vaga de fam de De Juana Chaos, il·legalització de Jarrai-Haika-Segi i al recerca i captura de 19 membres d'aquestes (un encara desaparegut), etc.

 

Doncs bé, si us interessa, el proper dia 12 de febrer, Iñaki Gil de San Vicente, membre de l'esquerra abertzale, ens ve a fer una visita epr tal d'explicar-nos la situaicó política i social actual.

L'acte, organitzat per Maulets (el jovent independentista i revolucionari dels Països Catalans), es realitzarà a l' Ateneu La Torna de la Vila de Gràcia (carrer de Sant Pere Màrtir, 37) a les 20h.

Per veure l'enllaç:

adminGeneralacte,Ateneu La Torna,carrer,De Juana Chaos,fam,San Vicente,socialAquests dies, podem comprovar com a les notícies, diaris, etc. es parla molts dels últims successos del conflicte basc: macrojudici 18/98 (on es jutgen a 53 persones per soposada pertinença a ETA), vaga de fam de De Juana Chaos, il·legalització de Jarrai-Haika-Segi i al recerca i captura de 19...Santa Coloma de Gramenet