altDesprés d’una visita a Santa Coloma, Joan Herrera i Mercè Civit han coincidit en destacar «l’honestedat» i capacitat del cap de llista: «Tenim el millor candidat», ha dit Civit. Per la seva banda, Siscu Sánchez ha advertit que Santa Coloma «sortirà perdent» si en les properes eleccions el PSC guanya de nou la majoria.
El candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, ha advertit de les conseqüències que pot generar una altra majoria socialista al consistori el proper 22 de maig: «Si el diumenge hi ha majoria absoluta, Santa Coloma perdrà». El cap de llista ecosocialista ha assenyalat que aquests últims quatre anys han estat «els pitjors» per Santa Coloma per una manca d’eficàcia, transparència i diàleg: «L’Ajuntament ha tingut els pressupostos més alts de la seva historia i, en canvi, ha doblat el deute municipal» ha remarcat Sánchez. El candidat també ha fet referència al futur de la ciutat: «Els grans reptes d’aquesta ciutat no són urbanístics sinó socials» -i ha afegit- «crearem comissions d’urbanisme perquè no es torni a gestionar Gramepark com s’ha fet».
El secretari general d’ICV, Joan Herrera, que ha estat de visita a Santa Coloma aquesta tarda, ha coincidit amb Siscu Sánchez en criticar al PSC per haver tingut una majoria absoluta que no ha estat «a l’alçada» en eficàcia, transparència i diàleg. En contraposició, Herrera ha destacat la figura de Sánchez com a candidat a l’alcaldia: «Quan ningú parlava de transparència en Siscu va ser el primer en demostrar la seva honestedat». El secretari general d’ICV també ha coincidit amb el cap de llista ecosocialista en fer una crida a la participació el proper 22 de maig: «Si no et fas la política, te la fan», ha assenyalat.
La portaveu d’EUiA, Mercè Civit, que ha participat en la visita conjunta a la ciutat, també ha destacat «l’honestedat» del candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA a Santa Coloma de Gramenet, Siscu Sánchez, i ha incidit en la seva capacitat: «Tenim el millor candidat», ha conclòs. Juntament amb Joan Herrera, Civit ha volgut expressar el seu suport a la candidatura d’ICV-EUiA a Santa Coloma al finalitzar una visita conjunta per la ciutat amb una delegació local de la coalició que ha culminat a la Plaça de la Vila, on estava instalolada la carpa itinerant de campanya d’ICV-EUiA.

adminGeneralDesprés d'una visita a Santa Coloma, Joan Herrera i Mercè Civit han coincidit en destacar 'l'honestedat' i capacitat del cap de llista: 'Tenim el millor candidat', ha dit Civit. Per la seva banda, Siscu Sánchez ha advertit que Santa Coloma 'sortirà perdent' si en les properes eleccions el PSC...Santa Coloma de Gramenet