Cubicsgramenet2.0 – Ara sembla que va de debò. Els cinemes del Cubics obrirà les seves portes el proper dia 25. Així ho ha anunciat l’empresa Cinema City que explotarà les 14 sales de cinema temàtic de Santa Coloma.
Els promotors desitjaven obrir les sales el dia 17 d’abril, coincidint amb el partit de futbol entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Desprès es va parlar del 3 de maig com la data més probable, una vegada acabades les tasques de jardineria. Els responsables de Cinema City, que estaran situats a la torre petita de l’hotel Ibis, consideren ara que la data del 25 de maig es ja definitiva per inaugurar les sales, preparades per a pel·lícules 3D.
I és que està gairebé tot llest. Un directiu de la companyia Prosavi, propietària de l’edifici més alt, assegura que la urbanització de l’entorn s’acabarà en uns pocs dies. Queden quatre detalls»

adminGeneralCinema City,maig,que,Reial Madrid,Santa Colomagramenet2.0 - Ara sembla que va de debò. Els cinemes del Cubics obrirà les seves portes el proper dia 25. Així ho ha anunciat l'empresa Cinema City que explotarà les 14 sales de cinema temàtic de Santa Coloma.Els promotors desitjaven obrir les sales el dia 17 d'abril, coincidint amb...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

Empresonat l’autor del tiroteig de Santa Coloma

El jutge envia a presó el presumpte autor dels trets en un saló recreatiu de Santa Coloma de Gramenet

Detingut l’autor del tiroteig en una recreativa de Santa Coloma de Gramenet