Santa Coloma de Gramenet disposa d’una nova emissora de ràdio online. Santa Coloma Ràdio -la jove- emet a través d’internet (www.santacolomaradio.cat) una programació de 24 hores basada en seleccions musicals de qualitat.

Podeu escoltar SANTA COLOMA RÀDIO fent clic aquí

La nova webradio està impulsada per Paco Pérez, que en el passat havia estat el responsable d’algunes de les emissores que ha tingut la ciutat com Ràdio Jove o Ràdio Gramenet.

Santa Coloma Ràdio emet alguns programes en transmissió conjunta amb Barcelona Digital Ràdio. Així, els oients que es connecten amb l’emissora colomenca poden escoltar cada dia, de dilluns a divendres, els programes ‘La Fonoteca‘ (20 h) i ‘Serial Radiofònic‘ (20.30 h). La ràdio de Santa Coloma també connectarà tots els diumenges a les 19.00 h amb l’emissió del ‘Radioteatre‘.

jaumeroigArt, cultura i entretenimentciutat,emissora,La Fonoteca,nova,online,que,radio,responsable,Santa Coloma,Serial RadiofSanta Coloma de Gramenet disposa d’una nova emissora de ràdio online. Santa Coloma Ràdio -la jove- emet a través d’internet (www.santacolomaradio.cat) una programació de 24 hores basada en seleccions musicals de qualitat. Podeu escoltar SANTA COLOMA RÀDIO fent clic aquí La nova webradio està impulsada per Paco Pérez, que en el...Santa Coloma de Gramenet