Benvolgudes, benvolguts,

el dimecres 28 de gener presentarem la darrera novel·la de Lem Ryan, nom amb el que es va donar a conèixer Francisco Javier Miguel Gómez, un colomenc que ha escrit més d’una quarantena de llibres, l’autor més prolífic de la nostra ciutat. El seu nou llibre es titutla Sherlock Holmes, el hombre que no existía, una novela de gènere fantàstic publicada per PULP Ediciones.

L’acte s’esdevindrà a la sala d’actes del centre Can Sisteré, a les 19’30h. L’acompanyarà un servidor i l’escriptor Miguel Ángel Naharro.

Adjunto al missatge el targetó en pdf i jpg per a que en feu difusió.

Aprofito per avançar-vos que el dia 5 de febrer serà la data gairebé segura de l’assamblea anual de la nostra entitat. Ho confirmaré properament.

Salutacions,
Salva Redónlem ryan

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/01/Lem-Ryan.jpg?fit=827%2C394&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/01/Lem-Ryan.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaArt, cultura i entretenimentacolite,angel,ciutat,existia,holmes,hombre,lem,Lem Ryan,llibre,miguel,naharro,novel·la,presentacio,que,redon,ryan,salva,Salva Red,sherlock,Sherlock HolmesBenvolgudes, benvolguts, el dimecres 28 de gener presentarem la darrera novel·la de Lem Ryan, nom amb el que es va donar a conèixer Francisco Javier Miguel Gómez, un colomenc que ha escrit més d'una quarantena de llibres, l'autor més prolífic de la nostra ciutat. El seu nou llibre es titutla...Santa Coloma de Gramenet