Gent d’Esquerres-ICV-EUiA proposa un Pla Municipal d’Eficiència i Estalvi Energètic

El Grup Municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA ha tornat a proposar al Ple l’aplicació immediata d’un Pla d’Estalvi i Eficiència Energètica a l’Ajuntament de Santa Coloma en paral·lel amb una planificació real dels consums que es generen. “És evident que no s’està duent a terme cap pla d’estalvi energètic i així ho confirmen clarament les despeses no contemplades de consums”, va reclamar la portaveu Alexandra Sevilla a la sessió plenària de setembre.

La proposta del govern del PSC que es portava a aprovació insistia en la necessitat de destinar de nou 500.000€ a consums argumentant que hi ha un “decalatge” en les previsions de despesa d’enguany. GE-ICV-EUiA no va donar suport al punt, que barrejava propostes diferents, tot assenyalant la petició reiterada del nostre Grup Municipal de votar per separat les diferents propostes d’aquest àmbit, algunes de les quals compartim: la rehabilitació del Centre Cívic de Les Oliveres, la instal·lació tèrmica de l’Escola Bressol del mateix barri i la renovació del clavegueram en són un exemple. I d’altres no, com ara destinar 170.000€ a pagar una sentència judicial per la mala gestió prèvia del govern del PSC al Mercat del Fondo.

Aquesta demanda de poder votar separadament assumptes tan diferenciats es remunta al mes d’octubre de 2015 i es repeteix al Ple Municipal de novembre del mateix any, quan davant d’una greu manca de planificació en les despeses de consums el nostre grup es va negar en rotund “a posar pedaços en forats d’actuacions anteriors a l’any en curs”, com va dir la regidora Alexandra Sevilla incidint en la posada en marxa efectiva d’un Pla d’Estalvi i Eficiència Energètica.

Santa Coloma de Gramenet, 30 de setembre 2016

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralGent d'Esquerres-ICV-EUiA proposa un Pla Municipal d'Eficiència i Estalvi Energètic El Grup Municipal Gent d'Esquerres-ICV-EUiA ha tornat a proposar al Ple l'aplicació immediata d'un Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica a l'Ajuntament de Santa Coloma en paral·lel amb una planificació real dels consums que es generen. “És evident que...Santa Coloma de Gramenet