Els liberals canvien el vot a darrera hora i redueixen la inversió de la Generalitat a la ciutat.

C’s i Junts Pel Sí voten en contra del nou Centre de Dia de Ramon Berenguer en el debat de pressupostos de la Generalitat.
El Grup Parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha votat aquest matí en contra de 5 esmenes presentades pel PSC de Santa Coloma als pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Els seus vots, amb els d’ERC i el PDCat , han provocat que les noves inversions per a Santa Coloma no apareguin en els nous pressupostos aprovats pel Govern de Catalunya. Aquestes esmenes tenien com a finalitat dotar pressupostàriament els recursos necessaris per:

– Garantir l’adequació i la posada en marxa de l’espai pel centre de dia de la residència de gent gran Ramon Berenguer.

– Dotar els recursos humans necessaris als jutjats de Violència de Gènere de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, per tal de reduir el temps d’espera de les víctimes en seu judicial.

– Garantir la concertació dels serveis de Llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al municipi de Santa Coloma de Gramenet.

– Garantir les 90 places del servei sociosanitari per a persones amb trastorn cognitiu Llegir més …

Via:: PSC

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/Nu_ria31.jpg?fit=640%2C508&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/Nu_ria31.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEls liberals canvien el vot a darrera hora i redueixen la inversió de la Generalitat a la ciutat. C's i Junts Pel Sí voten en contra del nou Centre de Dia de Ramon Berenguer en el debat de pressupostos de la Generalitat.El Grup Parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya...Santa Coloma de Gramenet