C’s i Junts Pel Sí voten en contra del nou Centre de Dia de Ramon Berenguer en el debat de pressupostos de la Generalitat.
Els liberals canvien el vot a darrera hora i redueixen la inversió de la Generalitat a la ciutat.

El Grup Parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha votat aquest matí en contra de 5 esmenes presentades pel PSC de Santa Coloma als pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Els seus vots, amb els d’ERC i el PDCat , han provocat que les noves inversions per a Santa Coloma no apareguin en els nous pressupostos aprovats pel Govern de Catalunya. Aquestes esmenes tenien com a finalitat dotar pressupostàriament els recursos necessaris per:

Garantir l’adequació i la posada en marxa de l’espai pel centre de dia de la residència de gent gran Ramon Berenguer.

Dotar els recursos humans necessaris als jutjats de Violència de Gènere de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, per tal de reduir el temps d’espera de les víctimes en seu judicial.

Garantir la concertació dels serveis de Llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al municipi de Santa Coloma de Gramenet.

Garantir les 90 places del servei sociosanitari per a persones amb trastorn cognitiu a la nostra ciutat.

I Llegir més …

Via:: PSC

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/Nu_ria31-2.jpg?fit=640%2C508&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/Nu_ria31-2.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralC's i Junts Pel Sí voten en contra del nou Centre de Dia de Ramon Berenguer en el debat de pressupostos de la Generalitat. Els liberals canvien el vot a darrera hora i redueixen la inversió de la Generalitat a la ciutat. El Grup Parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya...Santa Coloma de Gramenet