No votis injusticia

PRIMER ELS DE CASA…NO. PRIMER, JUSTÍCIA

Vivim temps de crisi. Joves sense feina, sense futur. Persones que perdem drets laborals, que patim retallades en sanitat, educació i pensions. Famílies que perden les seves cases, estafades pels bancs. Qui culpem del que ens passa?

Les persones que pateixen les mateixes injustícies que nosaltres, o els responsables de les polítiques que ens han portat a aquesta situació?

Que no et confonguin d’enemic


Santa Coloma Conviu
http://santacolomaconviu.wordpress.com/

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2014/05/presentacioSCConviu.jpg?fit=600%2C978&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2014/05/presentacioSCConviu.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaSocietatcoloma,conviu,injusticia,no,primer,pxc,que,racisme,santa,Santa Coloma Conviu,votis,xenofobia​ PRIMER ELS DE CASA...NO. PRIMER, JUSTÍCIA Vivim temps de crisi. Joves sense feina, sense futur. Persones que perdem drets laborals, que patim retallades en sanitat, educació i pensions. Famílies que perden les seves cases, estafades pels bancs. Qui culpem del que ens passa? Les persones que pateixen les mateixes injustícies que...Santa Coloma de Gramenet