Via Xarxa de Valors Santa Coloma

Benvolguts i benvolgudes,

Un cop més, Santa Coloma de Gramenet acollirà la Marató de donació de sang que promou el Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’ Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Amb aquest esdeveniment, esperem superar la gran participació d’altres anys.

La marató es celebrarà, en el marc de la Setmana de la Solidaritat, a la Biblioteca Central, dissabte

19 d’octubre de 2013, de 10:00 a 21:00 h., ininterrompudament.

Per a aquests propòsits, des de la Xarxa ens estem tornant a posar en contacte amb vosaltres ja que som conscients que devem l’èxit a les institucions i entitats socials, culturals, econòmiques, educatives i esportives de Santa Coloma de Gramenet.

Per aquest motiu, demanem de nou la col·laboració de la vostra entitat en la difusió i participació d’aquesta activitat i, us demanem, confirmació amb el logo de la vostre entitat, horari i número aproximat de persones de l’ entitat que hi participarien.

Fins molt aviat.
Xarxa Transmissió de Valors i Missatges Positius.

Tedi RocaSalut10,2013,Biblioteca Central,donacio,gran,marato,octubre,que,sang,setmana,solidaritat,som,valors,Valors Santa Coloma,xarxa,Xarxa TransmissiVia Xarxa de Valors Santa Coloma Benvolguts i benvolgudes, Un cop més, Santa Coloma de Gramenet acollirà la Marató de donació de sang que promou el Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’ Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Amb aquest esdeveniment, esperem superar la gran participació d’altres anys. La marató...Santa Coloma de Gramenet