Cartell manifestació

 

Ahir, dijous 29 d’octubre, es va celebrar l’assemblea general de la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam. Després dels últims aconteixements i sabent que la Plataforma és la punta de llança del moviment veïnal de Gramenet, va ser comprensible l’assistència d’entre 170 i 200 persones. Tot i la gran participació, es va mostrar un grau d’acceptació molt elebat i van sortir conclusions molt possitives i consensuades.

Els acords més importants als quals es va arribar van ser:

  • Aturar tots els projectes urbanísitcs especulatius que el consistori ha tirat endavant.
  • Exigir la dimissió, en bloc, de tot el consistori.
  • Exigir la publicació de la declaració de béns de tots i totes les regidores.

Per donar a conéixer, per lluitar per aquests tres punts vertebrals, es va acordar de fer una manifestació per al proper dijous dia 5 de Novembre a les 19h a la Plaça de la Vila.

Hem d’estar alerta per saber el dia en que es celebrarà el Ple Municipal, on es reestructurarà tot el consistori.

També dir que es redactarà un escrit amb aquestes reivindicacions per a què les puguin signar les entitats i ens serveixi de suport envers a la lluita.
Així, donar la informació que la comissió d’AGIT-PRO es reactivarà per elaborar tot un Pla de Treball per a que les mobilitzacions siguin el més exitoses possibles.

ESTEM TOTES ATENTES A LES CONVOCATÒRIES!
TOTES AMB LA PLATAFORMA!
ARA, EL POBLE!

Més informació:

Event a Facebook

Local Social Krida

 

 

adminGeneralARA,general,gran,lluita,Local Social Krida,octubre,Ple Municipal,que,Santa Coloma,tres  Ahir, dijous 29 d'octubre, es va celebrar l'assemblea general de la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam. Després dels últims aconteixements i sabent que la Plataforma és la punta de llança del moviment veïnal de Gramenet, va ser comprensible l'assistència d'entre 170 i 200 persones. Tot...Santa Coloma de Gramenet