Majoria absoluta, opacitat absoluta

Passat gairebé un mes des de la constitució del Ple de Santa Coloma de Gramenet, el PSC encara no s’ha reunit amb els grups de l’oposició de l’Ajuntament per informar-nos sobre el contingut del proper Ple de cartipàs, que tindrà lloc el dijous 16 de juliol. Malgrat haver demanat una convocatòria de reunió informativa, a dia d’avui, el Grup Municipal Gent d’Esquerres (ICV-EUiA) seguim sense haver rebut cap mena d’informació.

Denunciem l’opacitat del govern (encara en funcions) i la manca d’informació a l’oposició sobre un Ple amb continguts molt importants. Malauradament, serà a mitjans de juliol, amb la ciutat de vacances, que el PSC imposarà el seu model d’Ajuntament. Aquesta primera acció ignorant l’oposició mostra, des del principi, una forma de treballar que Santa Coloma no es pot tornar a permetre.

Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralabsoluta,majoria,opacitatPassat gairebé un mes des de la constitució del Ple de Santa Coloma de Gramenet, el PSC encara no s'ha reunit amb els grups de l'oposició de l'Ajuntament per informar-nos sobre el contingut del proper Ple de cartipàs, que tindrà lloc el dijous 16 de juliol. Malgrat haver demanat...Santa Coloma de Gramenet