elpunt.cat – L’edifici per als afectats de l’explosió de gas al barri del Fondo ja està gairebé enllestit. Els operaris treballen a hores d’ara en l’acabament a l’interior dels habitatges i en els quatre locals comercials.

Nous pisos pels afectats de l'explosió del Fondo

El bloc té 27 pisos, 19 dels quals són per als afectats i la resta per vendre i subvencionar-ne el cost. Els veïns, que són els promotors dels habitatges, ja han rebut algunes visites d’interessats, tot i que admeten que el context econòmic actual dificulta les possibilitats de venda dels pisos. Els preus dels habitatges van dels 365.000 euros als 412.000. Està pràcticament assegurat que els veïns passaran el quart aniversari de l’explosió als nous habitatges. La seva inauguració oficial podria ser abans de Nadal.

adminGeneralelpunt.cat - L'edifici per als afectats de l'explosió de gas al barri del Fondo ja està gairebé enllestit. Els operaris treballen a hores d'ara en l'acabament a l'interior dels habitatges i en els quatre locals comercials.El bloc té 27 pisos, 19 dels quals són per als afectats i la...Santa Coloma de Gramenet