Loli Gómez participa activament en la confecció del programa electoral. El proper dissabte 9 d’abril tindrà lloc la Jornada Programàtica d’ICV-EUiA a Can Sisteré per a confeccionar el programa electoral de les properes eleccions municipals. L’organització ofereix la possibilitat d’intercanviar impressions amb la finalitat d’implicar més punts de vista i recollir més propostes.ICV-EUiA de Santa Coloma ha demanat a la ciutadania la seva col·laboració en la confecció del programa electoral per tal d’abordar les propostes i prioritats de cara a les properes eleccions municipals. «Amb aquest gest, l’organització vol fomentar la participació i implicació dels colomencs i colomenques, que són els principals afectats de totes les decisions que es prenen al municipi», explica la regidora i coordinadora de programa Loli Gómez.
ICV-EUiA, que està treballant en diferents eixos temàtics des de fa setmanes, ofereix la possibilitat que tots els interessats puguin afegir-se als grups que es formaran el proper dissabte 9 d’abril a Can Sisteré, en el marc de la Jornada Programàtica d’ICV-EUiA, per abordar els diferents temes de ciutat.
L’acte, que començarà a les 10 hores i finalitzarà a les 13 hores, comptarà amb intervencions de Xavier Pujols, portaveu de l’Assemblea local d’EUiA; Siscu Sánchez, cap de llista a les properes eleccions; Loli Gómez, coordinadora de programa electoral i dos membres de les direccions nacionals d’ICV i EUiA. En la jornada es presentaran els documents programàtics, es debatran les propostes en grups i es votaran els compromisos. Les persones interessades poden consultar l’horari detallat aquí:
ALTRES MANERES DE PARTICIPAR
L’organització ja fa temps que treballa amb veïns i veïnes del municipi així com amb entitats o associacions per tal de detectar les mancances de la ciutat i recollir propostes. De fet, el grup municipal d’ICV-EUIA es caracteritza, entre altres coses, per la seva proximitat al ciutadà i per la seva voluntat de participar en la vida diària de Santa Coloma.
ICV-EUiA disposa d’una plataforma-web que permet l’aportació d’idees i propostes de qualsevol ciutadà o ciutadana. Les persones interessades poden adreçar-se a www.siscusanchez.cat i accedir a l’apartat «Les teves propostes» per tal d’enviar la seva aportació a l’organització.
A més, aquells o aquelles que vulguin intercanviar opinions sobre algun dels eixos del programa electoral o informar-se de les reunions posteriors poden posar-se en contacte amb els regidors del grup municipal d’ICV-EUIA. També poden dirigir-se al local (C/Segarra 9), trucar al telèfon 934660645 o enviar un correu a santacoloma@iniciativa.cat.

adminGeneral13,ciutat,eleccions,grup,icv,Jornada Program,municipals,programa,properes,que,Santa Coloma,Xavier PujolsEl proper dissabte 9 d'abril tindrà lloc la Jornada Programàtica d'ICV-EUiA a Can Sisteré per a confeccionar el programa electoral de les properes eleccions municipals. L'organització ofereix la possibilitat d'intercanviar impressions amb la finalitat d'implicar més punts de vista i recollir més propostes.ICV-EUiA de Santa Coloma ha demanat...Santa Coloma de Gramenet