Concurs fotografic

barcelonesjove.net – La Biblioteca Singuerlín, amb la col·laboració de Singuerlín Comerç i Fotocolor Cema, organitza el I Concurs de fotografia amateur Districte III (Singuerlín, Guinardera, Can Franquesa i Les Oliveres).

El concurs consisteix en realitzar fotografies de llocs emblemàtics del barri i presentar-les, fins el 3 de novembre, a la Biblioteca Singuerlín. Els premis seran: 1r premi 50 EUR, 2n premi 30 EUR i tercer premi 20 EUR en vals de compra en la tenda FNAC Diagonal Mar. A més a més els 10 primers classificats tindran un val de 10 EUR per gastar en els establiments de Singuerlín Comerç. Formen part del jurat fotògrafs professionals i amateurs com en Joan Guerrero, Josep Cano i Juan Carlos Campanario, president de Singuerlín Comerç.

 

 

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/1erconcursfotograficdisctricte3_2006.png?fit=200%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/1erconcursfotograficdisctricte3_2006.png?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralbarcelonesjove.net - La Biblioteca Singuerlín, amb la col·laboració de Singuerlín Comerç i Fotocolor Cema, organitza el I Concurs de fotografia amateur Districte III (Singuerlín, Guinardera, Can Franquesa i Les Oliveres).El concurs consisteix en realitzar fotografies de llocs emblemàtics del barri i presentar-les, fins el 3 de novembre, a la...Santa Coloma de Gramenet