Una alumna de l'IES Numància, guardonada a la XVII Olimpíada Matemàtica Nacional

Glòria Castellví Linde, alumna de l'IES Numància de Santa Coloma, va obtenir una de les cinc mencions atorgades a la XVII Olimpíada Matemàtica Nacional per a alumnes de 2n d’ESO, que es va celebrar a final de juny a la localitat de Villafranca de los Barros (Badajoz). Abans d'arribar a la gran final del certamen, s’havien fet, per comunitats autònomes, tres fases de selecció.

En representació de Catalunya van anar-hi tres alumnes. La Glòria va obtenir una de les cinc mencions d’honor que es van concedir als alumnes que van resoldre millor els problemes de la prova individual.


Èxit dels atletes colomencs al Campionat d'Espanya de Veterans

Del 30 de juny al 2 de juliol es va disputar a Águilas (Múrcia) el 41è Campionat d'Espanya de Veterans d'Atletisme amb un balanç força satisfactori, pel que fa als representats de la Unió Colomenca que van estar a un gran nivell. Hi van obtenir tres medalles d'or, una de plata i una altra de bronze, així com un 4t i un 5è lloc.


Una colomense gana el V Certamen de Jota Aragonesa Ciutat de l'Hospitalet

La colomense Soraya Santalucía fue la ganadora del V Certamen de Jota Aragonesa en Catalunya Ciutat de l’Hospitalet en su categoría juvenil. El concurso tuvo lugar el pasado 2 de julio y contó con la participación de representantes de las provincias de Zaragoza, Huesca y Teruel y de las casas y centros de Aragón en Catalunya. Soraya Santalucía pertenece a la Casa de Aragón Virgen del Pilar de Santa Coloma y su profesora de canto es Teresa Blesa. 

 
Font:L'AjuntamentInforma – A tots ells, la enhorabona des de santako.com
 
adminGeneralUna alumna de l'IES Numància, guardonada a la XVII Olimpíada Matemàtica NacionalGlòria Castellví Linde, alumna de l'IES Numància de Santa Coloma, va obtenir una de les cinc mencions atorgades a la XVII Olimpíada Matemàtica Nacional per a alumnes de 2n d’ESO, que es va celebrar a final de juny...Santa Coloma de Gramenet