Gran estrena del Teatre de Putxinel·lis de Gent

Dissabte 24 de febrer, a les 21 hores, al Centre Cívic de Riu Sud

Des de Gent de Gramenet pretenem explicar els nostres missatges a tota la ciutadania d’una manera diferent i atractiva. Per això hem pensat fer-ho amb un teatre de putxinel·lis. Així el Teatre de Putxinel·lis de Gent aviat serà al carrer! Un grup de persones de Gent ha creat el Col·lectiu EnGresca’t que serà l’encarregat de representar una sèrie d’obres de titelles al llarg i ample de Santa Coloma. Hi haurà representacions a tots els barris de la ciutat. També, d’aquesta forma, suplirem amb una bona dosi d’il·lusió i ganes de fer-ho bé la manca de recursos econòmics que ens diferencia d’altres opcions electorals.

 

El Teatre de Putxinel·lis de Gent és de fabricació totalment artesana. Està elaborat amb fusta, teles i pintura pel mateix Col·lectiu EnGresca’t. El mateix grup també ha elaborat les obres, els decorats, ninots i putxinel·lis. Evidentment, entre ells figuren escenaris i personatges molt coneguts a Santa Coloma.

 
No t’hi pots perdre la representació inaugural el dissabte 24 de febrer, a les 21.00 hores, al Centre Cívic del Riu Sud (Pompeu Fabra, 22-24). T’hi esperem! Pots reservar el teu tiquet a http://www.gentdegramenet.cat.
 
Sopar i putxinel.lis
 
 
 
adminGeneralGran estrena del Teatre de Putxinel·lis de GentDissabte 24 de febrer, a les 21 hores, al Centre Cívic de Riu SudDes de Gent de Gramenet pretenem explicar els nostres missatges a tota la ciutadania d'una manera diferent i atractiva. Per això hem pensat fer-ho amb un teatre de putxinel·lis....Santa Coloma de Gramenet